Jump to content



Photo

I lost the DTS-HD and True-HD sound its a cracking noise now

Others

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 geramar1

geramar1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 October 2017 - 02:34 PM

Hi ,

 

I have a android mediaplayer my parents got another one both we got the 905x  chip within.

We both updated the Vidon xbmc to the latest version.

The player played fine for 1 week with all hd audio streams there was available.

Yesterday my dad called me and asked me if i got troubles with xmbc Vidon also,i checked and YES Vidon was rebooting all the time i could not play any video because vidon crashing.

Now today vidon works again but we both can not manage to get the hd audio back playing bluray we did not change anything in the settings,1 week ago it played fine.

I am a paying customer and from today i get a scratching noise instead of the beautifull hd audio???????????

 

Please help.

 

Best regards,

 

Gerard



#2 geramar1

geramar1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 October 2017 - 07:30 PM

I found it i don't know how but vidon core was not checked



#3 xomakydepp

xomakydepp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 29 November 2017 - 03:51 PM

They want to get the coupon help in making the desired result.Many unwanted incidents and errors sound could be created,







Also tagged with one or more of these keywords: Others

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users