Jump to content



Photo

Still having audio problem on s905 android box.

Bug Report

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 phil766

phil766

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 January 2016 - 12:16 AM

I just install the last version of VidOn XBMC audio."v15.2.2", and I have still issue with passthrough audio. My android box is Tronsmart vega telos.

Well I guest to wait for the next version, keep up your good work.

 



#2 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 29 January 2016 - 07:52 AM

Please wait the firmware update from Tronsmart.



#3 ndn_enigma

ndn_enigma

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 January 2016 - 01:05 PM

Another problem on the S95 Telos with the new version is If you try raising and lowering the volume, it will jerk in the opposite direction, and at times it doesn't even work (volume lowered all the way but still playing out loud). Just letting you know.



#4 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 31 January 2016 - 04:39 AM

Another problem on the S95 Telos with the new version is If you try raising and lowering the volume, it will jerk in the opposite direction, and at times it doesn't even work (volume lowered all the way but still playing out loud). Just letting you know.

Thank you, we will try to figure out whether it's the problem of VidOn XBMC or the firmware, and... to fix it.



#5 Maverick0014

Maverick0014

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 08 April 2016 - 05:28 PM

It has been more than two months since the last post.

Is there any news about this issue?

 

Thanks.



#6 mattsson1

mattsson1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 June 2016 - 07:46 PM

Am I the only one do not have DTS dropouts...?

 

However if I start a dts/ac3 movie it works fine but breaks all other sound in vidon aswell as in android. Cannot get any analog audio from TV shows or music (flac) without a reboot...

 

Anyone have any idea why?

 

Hi by the way. I'm loving this box otherwise but I'm old and dont understand it...







Also tagged with one or more of these keywords: Bug Report

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users