Jump to content



Photo

Help, my remote control is broken!

Hardware

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 adam454

adam454

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:VidOn Box

Posted 23 January 2015 - 12:05 AM

I cannot get any button to controll the box. Brand new. Any suggestions? Yes I took the plastic off the battery. I bought 2 one for each bedroom this one does not work with the remote I hooked a wireless keyboard till then.


  • Hermanio likes this

#2 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 05 March 2015 - 02:16 AM

Can you control this box with the another remote?

Maybe you can get a new battery, I know it's a new remote...

#3 adam454

adam454

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:VidOn Box

Posted 05 March 2015 - 07:55 PM

Thanks bud, but found the problem to be a dead battery. I took one out of another device and that worked.

And I was using a wireless keyboard to set it up till I found something with the same battery. Happy now. :tootha:



#4 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 06 March 2015 - 02:13 AM

Sorry for the dead battery...



#5 John604_24

John604_24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 December 2015 - 07:31 PM

hi wolly

i bought your vidon box and received it with very sticky remote control not the one that you advertise in geekbuying. Can you please help me, I have contact geekbuying and seem no sign of solving the problem.

 

 MODERATOR NOTE
As you can see your new topic has been merged into this existing topic about the same/similar subject...  



#6 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 05 January 2016 - 02:17 AM

hi wolly

i bought your vidon box and received it with very sticky remote control not the one that you advertise in geekbuying. Can you please help me, I have contact geekbuying and seem no sign of solving the problem.

 

Sorry for the wrong remote, contact geekbuying they will ship you a new remote.



#7 John604_24

John604_24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 January 2016 - 04:11 AM

I got this box for two week and the control is not working. Try to contact them and get a reply that they do not have a replacement for the control. Do not this brand

EDIT: Put in a brand new battery but still the same xxxx and I ask for a replacement but they say "they don't have a replacement". This company is a bad and one year warranty is xxxx.

 

 MODERATOR NOTE
As you can see your new topic has been merged into this existing topic about the same/similar subject...
 MODERATOR NOTE:
Bad language removed. Please do not post such language on the forum? 



#8 Wolly Xu

Wolly Xu

    Administrator

  • Administrators
  • 1792 posts

  • Devices:VidOn Box
  • VidOn XBMC:v 15.2.2, v 14.2.1
  • VMC:v 0.0.1.9
  • SDK:v 1.4

Posted 21 January 2016 - 04:10 AM

As I said before, if you bought the box from Geekbuying, please contact geekbuying for a new remote.







Also tagged with one or more of these keywords: Hardware

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users